Categories Jenter på jakt etter menn

Naket sex trekant

naket sex trekant

Ann Mari Olsen 23 er Side3s frittalende sexekspert. Hver tirsdag svarer hun på spørsmål fra leserne. Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym! Gikk for noen uker siden inn i feil garderobe på S. Flere jenter stod i dusjen, og det var en jeg ble helt betatt av. Hun er omtrent på min alder, og jeg ser henne ofte på treningssenteret. Har veldig lyst til å få kontakt med henne, men jeg blir litt flau hver gang jeg ser henne, fordi jeg så hennes naken den ene gangen.

Noen tips til hvordan vi kan komme i snakk? Vi ser hverandre bare på senteret. Det er en lett måte å komme i kontakt med folk på ett treningssenter siden man ser hverandre veldig ofte der. Men du må også huske på at hun sikkert syntes det var flaut at du så henne naken og om hun ser at du også er flau så er kanskje ikke det det beste Selv kan jeg bli litt irritert om folk kommer bort for å snakke mens jeg trener siden jeg er der for faktisk å trene, og da ødelegger de settene mine.

Men om anledningen passer, så gjør det ingenting selvfølgelig! Det er greit å ha noe å si også og ikke bare «Jasså, er du på trening? Det er jo mange som setter seg ned etter treningsøkten og tar en kaffekopp eller lignende, og det er jo perfekt anledning til å sette seg i nærheten og småsnakke litt.

Om hun husker at det var deg som kom inn i garderoben så kan du jo bare le av det og ha litt selvironi, da vil ikke hun føle seg så ille heller, siden du ikke lager en stor sak ut av det. Hei, jeg og kjæresten har vært sammen i litt over to år nå og ønsker å prøve analsex. Eneste er at hun er redd for at det vil gjøre vondt. Er det vondt, og hvis det er det, hva kan vi gjøre for at det vil være minst mulig vondt?

Om hun ikke slapper av og om dere går for fort fram så vil det gjøre vondt. Og det er fordi musklene spenner seg så mye at det ikke blir behagelig. For at det ikke skal gjøre så vondt, så bruk lang nok til forspill slik at hun blir ordentlig tent og føler seg klar selv.

Når hun er klar til neste steg så ta det rolig, start med en finger slik at hun kjenner hvordan det føles, og ta det deretter. Vær forsiktig når du skal trenge inn i henne, la hun bestemme tempoet. Og så er det helt nødvendig med glidemiddel, da vil det gå mye lettere! Jeg har veldig lyst til å prøve strap-on på kjæresten min, slik at han kan få føle hvordan vi jenter har det. Han har ikke en altfor stor penis, slik at jeg er usikker på hvordan han tar det hvis jeg kommer med en strap-on som er litt større enn hans?

Hvordan skal jeg gå fram for å gjøre dette? Jeg tror det skal litt til at en gutt tør å prøve det, siden det ofte er litt tabu for dem. Men du kommer jo ikke noen vei uten å spørre, så fortell han at du har lyst til å prøve det og se hva han svarer da. Når det kommer til størrelsen på penisen så finnes det forskjellige størrelser på leketøyene også, så du kan jo velge noe som er i nærheten av hans størrelse, da er det nok litt lettere å få han med på det også.

Jeg og dama mi har vært sammen i noen uker nå. Jeg har en relativt stor penis og hun vil ikke ha sex på grunn av størrelsen Et tips til stilling? Det som er viktig når du har en stor penis er at jenta er ordentlig våt før dere begynner å ha sex, og at du ikke går for fort frem. Om hun for eksempel sitter på toppen så kan hun bestemme hvor fort hun går ned og tempoet mens dere har sex.

De fleste stillinger går egentlig fint bare dere tar hensyn. Om du har en veldig lang penis vil det gjøre vondt om du støter inn i henne for hardt, så bare ta det litt rolig i starten.

Det hjelper også med glidemiddel siden hun vil være mye våtere av det og penisen går lettere inn. Du har nok for trang forhud og det er derfor du ikke får trekt forhuden din tilbake. Det beste du kan gjøre er å ringe legen din og fortelle om problemet ditt, da kan han skrive ut en resept til deg på en krem du skal smøre på i litt over en måneds tid.

Du kan også få en krem reseptfritt på apoteket som inneholder litt kortison som skal hjelpe, men jeg tror det er lurest å bare ta en snakk med legen din, slik at du får en krem som hjelper skikkelig. Det du da gjør er at du smører på denne kremen hver dag etter å ha vasket deg og huden vil etterhvert utvide seg. Jeg har hatt sex regelmessig i et par år nå. For å komme meg ut av miseren måtte jeg betale et betydelig straffegebyr for å fortsette å ha TV i huset overhodet.

Siden spørsmålet åpenbart er rettet til deg selv om din kommentar, er nok svaret Nei. Din saklighet i spørsmålet imponerer heller ikke meg. Det kan jo hende at det er andre mennesker som kan ha sex uten at det betyr at de fraskriver seg omsorg og ansvar for den de har sex med. Når spørsmål om sex kommer opp som generelt tema bedyrer religiøse mennesker vanligvis at de har et ytterst normalt og naturlig forhold til nakenhet, med når det blir satt på sin spiss og konkretisert, slik som her i tråden, så bekrefter de stort sett alltid myten om at det samme forholdet er belagt med tykke lag av skyld, skam og traumer.

Istedet for å sutre over Trekant, hvorfor kan ikke kristne menigheter finne sammen og produsere et alternativ? Hvis kristne er så enige som det påstås de er omkring seksualmoral må det da gå an å stable et alternativ på banen. I dette programmet kan man jo ta opp spørsmål som Trekant ikke reiser, nemlig spørsmål rundt seksualmoral. Og om man ikke har ressurser til å produsere et TV-program, så kan man i det minste arrangere seminarer, kurs eller lignende. Skulle ikke forbause meg meget om kristne da kunne gått sammen med muslimer, for seksualmoralen er vel ganske lik i de monoteistiske religioner?

Islam i Iran og Kristendommen i Vesten er kun en gradsforskjell ikke en artsforskjell. Hadde kristne fått bestemme hadde vi hatt det samme synet på sksualitet i dag som vi hadde for flere hundre år siden, og som de fortsatt har i en del muslimske land. Asså, sex er noe andre gjør, ikke sant? Selv er jeg overrasket over at kristne har formert seg i det hele tatt.

Men det har vel skjedd med burkha og solbriller på. Og ett er sikkert, det må understrekes; De nøt det vaffal ikke. Og sexuelle overgrep i menigheter, hva med dem? Er de et symptom på en pervertert kultur? Makten og begjæret sammen? Er det forstanderen som skal innføre de unge i sexuallivet? Synes det er merkelig at vi ikke skal kunne diskutere dette uten at en hel rekke med fordommer om kristne skal bli servert.

Halvorsen klarte ikke dy seg i tråden "Hjertesorg" heller. Det ser ut til at de klarer å skille sex som noe ganske så primitivt og lystfult og noe høyverdig, romantisk, åndelig helt separat fra pust, pes og svette kropper. Hver eneste gang så har de en høyverdig og sjelelig union med den de elsker mest av alle på jorden. Langt fra det de materialister som oss har som bare er opptatt av kropp og drap. Kristne er ikke mer høyverdige enn det du evt.

Å hevde at vi ikke nødvendigvis trenger sex i alle kanaler betyr ikke at vi legger oss med burka og solbriller. Det er ikke nødvendig å dra til så voldsomt når vi skal diskutere dette. Det må da vel være mulig å holde seg til temaet på en saklig måte? Jeg forsøker å påpeke en holdning som jeg anser som dobbeltmoralsk.

Alle kristne har naturligvis et visst minimumskjennskap til sex. Det er en balansegang som ser ut til å utøves ved at man helst ikke skal vite mer enn absolutt nødvendig, litt som svensk sexundervisning; "inn Og når jeg trekker inn den av og til overgripende forstanderen er det paradokset om det er han som skal være den som gir kristen ungdom innføring i sexuallivet?

Altså, fornektelsen av det sexuelle går så langt i kirkekretser at ungdom kan komme til å møte lommemenn aldeles uforberedt om ikke noen gir dem meningsfyllt informasjon på ordentlig måte. Det handler om ansvaret for de unges oppdragelse å også fortelle dem om kjærligheten og voksenlivets utfordringer på bred front, og ikke bare hvordan de skal gå skole, forsørge seg og lage en ungeflokk uten å vite hva som gjør at de plutselig sitter der med flere barn enn de kan forsørge.

Det er en dobbeltmoralsk mismatch i den kristne holdning til sex jeg ønsker å påpeke. Det har ingenting med kristendom å gjøre, men hvordan man forholder seg til virkeligheten å gjøre. Som skrevet over så kan man ha sex som noe fysisk og psykisk, hvor man noen ganger opplever det som mer mot den fysiske siden og andre ganger mer mot det følelsesmessige.

Det er ikke slik at hver eneste gang så er det like åndelig og dypt, preget av et sjelelig møte mellom to mennesker som fullbyrder sin kjærlighet. Var det ikke slik hadde vi ikke slike diskusjoner. Jeg mener at disse ting har med alminnelig bluferdighet og alminnelig adferd å gjøre - helt uavhengig av religion og livssyn.

Naturlover tar ikke særlig hensyn til slike ting som tro. Vi har ikke lover mot blotting og åpenlys seksuell adferd fordi vi er en kristen nasjon av tradisjon. Gjennomsekulære nasjoner har lignende lover. Mens i varme fattige land så går de puppene i fri dressur og trolig uten varige skader på de stakkars barn som vokser opp med en mor som viser fremt alt til alle. Her oppe i det frossne nord er vi mer bluferdige og har på 14 lag med klær slik at på de mest kalde dager stikker bare nesetippen frem.

Når vi først ser en damelegg ut på våren så har vi laget ett eget ord for de følelsene som bobler frem. Hva som dekkes av bluferdighet er en variabel størrelse. I USA hører jeg det mange steder er ett anstøt mot bluferdigheten å gi barnet sitt pupp slik at andre ser det. Der ett barn ser mat, enkelte mennesker ser en mor som gir barnet sitt mat, ser andre en seksuell kroppsdel som vises frem i all offentlighet uten hensyn til de sarte 40 årige mennene som blir tvunget til å se slik umoral.

Er det noen som virkelig har grunn til å ha heit dampende og erotisk sex, så er det vi kristne. Ikke bare er den en gave fra Skaperen, men som kristne  ser vi jo at menn og kvinner er som skapt for hverandre, og til å kunne yte hverandre stor glede også fysisk. At man ikke slarver med naboene om hva man gjør på soverommet, eller ellers i huset behøver slett ikke bety at man har et dårlig sexliv. Og noe vil i hvertfall jeg kun dele med en, og ikke 20 andre. Man kan faktisk snakke utrolig mye om sex uten å gå i detaljer om hva man gjør.

For å si det sånn: Verre er det ikke. Det sendes ting på nrk og andre kanaler jeg ikke orker å se fordi det går over noen av mine personlige grenser. Men det betyr ikke at min annerledes neste ikke kan ha utbytte av det fordi de har andre personlige grenser enn meg. Man kan ikke sette en grense som skal gjelde for alle. Og spesielt når det kommer til sex, så er vi like individuelle både på det fysiske og det psykiske som vi er på feks hva vi liker å spise.

Uten at jeg forøvrig ønsker å sammenlikne mat og sex. Det var bare for å påpeke hvor forskjellige vi faktisk er. Dette var akkurat kommentaren jeg trengte for å gi en varm anbefaling om å lese Jarle Haugland sitt innlegg idag på VD om "Du kan bare slå av"-egoismen.

Forøvrig tolker jeg kommentaren dithen at man bør helst ikke være samfunnsengasjert, men istedet gjøre det som strutser er kjent for å gjøre. Ofte så er det dette med at folk synes det er pinlig å snakke om detaljer som gir et dårlig og utilfredsstillende sex-liv for mange. Helt frem til nyere tid har sex stort sett foregått på mannens prinsipper.

Kvinner er mer sammensatte når det kommer til sex, og fungerer ikke helt på samme måten som mannen rent fysisk generelt sett. Mange kvinner kvier seg også for å si ifra, ta opp og snakke om ting. Mens mannen kanskje tror at hun også har det fint, ettersom han selv har det fint. Og så er man plutselig fastlåst i et spor det er vanskelig å komme ut av.

Når man hører om andel damer som faktisk en eller flere ganger i løpet av livet har faket en orgasme, så sier det svært mye om at vi trenger enda mer åpenhet, og at vi trenger enda mer fokus på kommunikasjon og de rent tekniske detaljer tingene. I mine øyne er trekant bare en god begynnelse på noe vi burde hatt på bordet for lenge siden. Personlig skulle jeg ønske jeg hadde fått den kunnskapen som Trekant serverer den gangen jeg var Ikke fordi jeg skulle ha testet ut allverdens, debutert noe tidligere, eller noe slikt.

Men kunnskap er makt, også kunnskap om de tingene man skjønner at ikke er i den gata man selv tiltrekkes av. Og kunnskap om sex, hvordan kroppen fungerer, avmystifisering slik at det ikke lenger blir så pinlig pinlighet fører ofte til taushet og ikke-kommunikasjon , osv, er på høy tid å få ut blant folk.

Spesielt dem som ønsker det. For det er faktisk et fritt valg hva vi velger å se på tv, lese om, høre på radioen, søke på internett, osv. Det ville til og med bli dårlig radio. Men når folk først vet hva sex og samliv dreier seg om, er tiden inne for en grundig drøfting av seksuallivets følelsesmessige og moralske aspekter.

Alle normale ungdommer er fullstendig klar over dette og tumler med slike spørsmål. De bør få bedre og mer relevant støtte enn en proteststorm hver gang noen prøver å formidle åpen og redelig kunnskap. Hva med "hvis jeg ikke liker det, så skal ingen få se det"- egoismen?

P Må innrømme at jeg ekstremt sjelden ser på nrk ser utrolig lite på tv i det store og det hele. Noe som jo fører til at når jeg ser på tv, så velger jeg det som jeg føler gir meg noe. Hva som gir andre noe, må jo være opp til dem: Det er nok av programmer å velge i på tv for de aller fleste av oss.

Jeg noterer meg at noen av de samme debattantene dukker opp her også med sine usaklige og fordomsfulle kommentarer og slengbemerkninger. Det er ikke bryet verdt å forsøke å forklare at disse oppfatningene ikke stemmer, så jeg velger å la det ligge.

Men dog en liten replikk: Det har ingen ting med moralisme, snerpethet osv å gjøre. Jeg har selvfølgelig ikke noe i mot opplysning, men derfra til å bruke unge mennesker på en så kynisk måte slik NRK gjør det er noe helt annet.. Et program som kun fremsetter en måte som den eneste riktige, er jo ikke bra for noen. Skal man ha et prgram som går på etikk og moral rundt dette med sex, så bør man jo dra frem alle aspekter, og også se på de positive og negative sidene med alt. Et konkret valg passer jo aldri for alle: Ikke bare er den en gave fra Skaperen, men som kristne.

Du sier menn og kvinner er "skapt for hverandre". Hva med homofile da Herdis, de kan også ha "dampende og erotisk sex" og se det som en gave fra den Gud de tror på. Er du enig i det? Det er jo flott at du tenker slik: Og dette med å verne om sin seksualitet er noe alle bør gjøre. Og noe vi bør prente inn i våre ungdommer at er en viktig ting.

At deres seksualitet kun er deres egen, og at de selv må sette de grenser som er viktige for dem. Men for å verne om sin seksualitet og gi alle den samme retten, så kan man ikke bryte seksualiteten til noen ned ved å rakke ned på den. En kvinnes seksualitet er akkurat like god og verdifull som en annerledes kvinnes seksualitet.

Jeg tror spesielt at vi kvinner trenger å føle og godta at vi eier vår egen seksualitet. Og at den aldri skal foregå på noen andre sine prinsipper. Enten det er mannen vi er gift med sine prisipper, våre venner sine forsøk på påvirkning, eller våre foreldre som "forventer" at vi skal bli som dem.

Seksualiteten er noe av det mest intime hos oss alle sammen. Og nettopp derfor er vi veldig sårbare og trenger å føle oss trygge. Og kunnskap gir trygghet. Dette var akkurat kommentaren jeg trengte for å gi en varm anbefaling om å lese Jarle Haugland sitt innlegg idag på VD om. Du mener "alle må mene det samme som meg eller så er de egoister, for jeg forventer at alle retter seg etter MEG"! Landets muslimer hatt slik påvirkning på menn i Norge at de får norkse kvinner til å begynne å kle seg i svarte tildekte klær.

Og mannen gjøre som han vil? For det er jo slik det er. Muslimske menn kan jo meget godt sørge for å få ei stripperske til byen og arangere strippeshow, men sørg godt for at kona er godt tildekt med svart spøkelseskladd klær. Sånn dere Normenn lengter etter?

Eller hva tenkte du med at de skulle ha påvirkning. For det er jo kun kvinner de knebler og setter krav til. Men du mente vell å havne på den gyldne middelvei.

Og det er jeg forøvrig enig i. Men trrenger en muslimer til det? Forøvrig har jeg ikke sett noen av nevnte programmer jeg kan velge meg vekk. Alle ønsker seg et godt liv: Og mange ønsker seg et trygt og godt parforhold, men ikke alle.

Men man kan leve godt ellers også, både med og uten sex. Helt uten misunnelse, og helt uten å trenge terapi. Synes kanskje du bør komme med litt fakta på bordet før du kommer med så sterke og stigmatiserende utsagn som drar "alle over en kam" ;. Unnskyld meg du men dette var særdeles usaklig! For det første er det ikke som du sier alle som ønsker seg et monogamt liv. Kanskje du gjør det Monica men du må ta inn over deg at ikke alle tenker som deg. Jeg hadde nær sagt - heldigvis.

Så påstår du at de som ikke lever i et livslangt monogamt forhold drives av "misunnelse, frustrasjon og desillusjonerthet". Det er en spekulativ påstand som er dypt fornærmende for de som faktisk lever andre liv enn ditt A4 mønster.

Skal tro om det ofte heller er tvert imot du - folk som lever i stivnede ekteskap som lengter ut til friheten? Har du tenkt over det Monica? Hvem som trenger terapi i denne sammneheng kan man virkelig lure på du Helst fra hele tv. Har så mye annet jeg synes er mye morsomere å gjøre. Så kan du robert ha dine fordommer og fordømmelser om andre som du støtt kommer med. Jeg så første program. Ikke noe nytt i noen av sekvensene. Morsomt å se at de tre torde bryte sine egne grenser og utforske mer enn de trodde de kunne.

Selvtillit er nødvendig for å kunne fremme seg selv på en ok måte ble det sagt, og det viste de også gjennom å på hver sin måte gjøre noe de ikke tidligere hadde gjort. Når det er sagt tror jeg denne delen først og fremst er egnet for de litt eldre ungdommene. Tolvåringer starter neppe sin opplysning på dette nivået, men fra seksten vil jeg tro at dette er dekkende for hva de kan trenge.

Sissel da, jeg har da vært gammel gris siden jeg var Vi skulle nok ha kjent hverandre den gang så hadde du skjønt dette bedre. Mye er veldig ulikt.

En muslim kan gifte seg med ei jente på 6 år og ha sex med henne som rundt år. De kan ha flere koner noe som uakseptabelt hos kristen. Det er regnes som hor. Enkelte muslimer må ha lyset av ved sex innfor ekteskapet og ikke lov å ta av seg klærne bare nødvendige ting for å ha sex må tas frem.

. Naket sex trekant

SEX I TROMSØ CHRISTEL ESKORTE

ESCORTE IN OSLO ESCORT SWEDEN

Det finnes knapt bøker, ikke nettsteder eller annen inspirasjon å hente. Siden forrige sesong ble vist, har vi ikke sett annet enn ønsker og et løfte om at det skal komme en bedre kristen seksualhjelp for unge. Trekants viktigste funksjon blir den samme som sist: Serien skaper debatt, men løsningene lar tydeligvis vente på seg, selv om alle mener dette er svært viktig.

Trekant er beviset for en kultur som synger på siste vers. Skal jeg tro de som har besøkt grottene i Pompei, er det bare mediet som er endret - ikke innholdet. Den gang var det kalksten - nå er det flatskjermen. Jeg så noen av episodene fra fjorårets "Trekant", og skjønner at det ikke er grunn til å sjekke ut nå om NRK har tatt notis eller lærdom av reaksjonene og tilbakemeldingene fra i fjor.

Først og fremst gjør "Trekant" meg trist. Trist fordi den serverer "kald sex"; seksualitet løsrevet fra kjærlighet og en trygg ramme hvor man kan være med hele seg. Trekant gjør meg også opprørt, fordi den bærer i seg et egoistisk budskapom at sex kan løsrives fra ansvar og omsorg for hverandre.

Til slutt gjør Trekant meg sint. Sint fordi NRK etter min mening misbruker unge mennesker i sin produksjon av serien. Det verste eksemplet fra fjorårets serie var når Marte litt overrumplet ble med på en "pornofilm-innspilling". Hvordan kan NRK forsvare eller slippe unna med å framstille ungdom på en slik måte? Hadde det enda vært voksne mennesker, og at de var forberedt på forhånd.

Hva vet vi om reaksjonene og tankene hos de unge som var med på dette i ettertid? Trekant er ikke verdt å se, men debatten om holdningene og verdiene den formidler - den bør vi ta! Jeg synes det er litt oppsiktsvekkende at NRK ikke føler noe ansvar for å beskytte disse ungdommene mot seg selv. Jeg ser for meg følgende scenario i en skolegård med ungdommer i år ikke så forferdelig lenge til:.

Var hun virkelig med på slikt? Ja, det er en del av problematikken når det gjelder "Trekant". For meg er det misbruk av unge mennesker, men for NRK er nok seertall og økonomi viktigere enn slike etiske begrensninger.

Man får håpe at innen 30 år har landets muslimer hatt såpass påvirkning på oss m. Det kan vi nok anta, men inntil videre må vi gremmes over en statskanal som fremmer menneskelig forfall og umoral Kan jeg få rabatt på lisensen mon tro? Ja, la oss håpe det Gullberg; at vi får mer religiøs forstyrrethet og intoleranse her i landet.

Det ville vel vært noe, hva? Kanskje kan du også håpe på steining for utroskap, og pisking av voldtatte? Ærlig talt Leif, dette sier mer om deg enn det gjør om disse ungdommene. Hvis du tror at det å vise frem litt av kroppen sin skal føre til varige skader på barna man enda ikke har fått, så er det jammen på tide at du går en tur på en nudiststrand og får desensitivvisert deg selv mot virkningen av helt vanlige kroppsdeler. Når jeg vokste opp så var det på mote at mødre fløy rundt toppløse, og jeg var på ingen måte ett mobbeoffer på skolen av den grunn.

Nei, du får nok ikke rabatt på lisensen. Jeg har prøvd å la være å betale en gang jeg hadde fått NRK helt opp i halsen, bare for å få en telefon fra den lokale lensmannen om at han ville komme og ta pant i TV-apparatet. For å komme meg ut av miseren måtte jeg betale et betydelig straffegebyr for å fortsette å ha TV i huset overhodet. Siden spørsmålet åpenbart er rettet til deg selv om din kommentar, er nok svaret Nei. Din saklighet i spørsmålet imponerer heller ikke meg.

Det kan jo hende at det er andre mennesker som kan ha sex uten at det betyr at de fraskriver seg omsorg og ansvar for den de har sex med. Når spørsmål om sex kommer opp som generelt tema bedyrer religiøse mennesker vanligvis at de har et ytterst normalt og naturlig forhold til nakenhet, med når det blir satt på sin spiss og konkretisert, slik som her i tråden, så bekrefter de stort sett alltid myten om at det samme forholdet er belagt med tykke lag av skyld, skam og traumer.

Istedet for å sutre over Trekant, hvorfor kan ikke kristne menigheter finne sammen og produsere et alternativ?

Hvis kristne er så enige som det påstås de er omkring seksualmoral må det da gå an å stable et alternativ på banen. I dette programmet kan man jo ta opp spørsmål som Trekant ikke reiser, nemlig spørsmål rundt seksualmoral.

Og om man ikke har ressurser til å produsere et TV-program, så kan man i det minste arrangere seminarer, kurs eller lignende. Skulle ikke forbause meg meget om kristne da kunne gått sammen med muslimer, for seksualmoralen er vel ganske lik i de monoteistiske religioner?

Islam i Iran og Kristendommen i Vesten er kun en gradsforskjell ikke en artsforskjell. Hadde kristne fått bestemme hadde vi hatt det samme synet på sksualitet i dag som vi hadde for flere hundre år siden, og som de fortsatt har i en del muslimske land.

Asså, sex er noe andre gjør, ikke sant? Selv er jeg overrasket over at kristne har formert seg i det hele tatt. Men det har vel skjedd med burkha og solbriller på. Og ett er sikkert, det må understrekes; De nøt det vaffal ikke. Og sexuelle overgrep i menigheter, hva med dem? Er de et symptom på en pervertert kultur? Makten og begjæret sammen? Er det forstanderen som skal innføre de unge i sexuallivet? Synes det er merkelig at vi ikke skal kunne diskutere dette uten at en hel rekke med fordommer om kristne skal bli servert.

Halvorsen klarte ikke dy seg i tråden "Hjertesorg" heller. Det ser ut til at de klarer å skille sex som noe ganske så primitivt og lystfult og noe høyverdig, romantisk, åndelig helt separat fra pust, pes og svette kropper. Hver eneste gang så har de en høyverdig og sjelelig union med den de elsker mest av alle på jorden. Langt fra det de materialister som oss har som bare er opptatt av kropp og drap. Kristne er ikke mer høyverdige enn det du evt. Å hevde at vi ikke nødvendigvis trenger sex i alle kanaler betyr ikke at vi legger oss med burka og solbriller.

Det er ikke nødvendig å dra til så voldsomt når vi skal diskutere dette. Det må da vel være mulig å holde seg til temaet på en saklig måte?

Jeg forsøker å påpeke en holdning som jeg anser som dobbeltmoralsk. Alle kristne har naturligvis et visst minimumskjennskap til sex. Det er en balansegang som ser ut til å utøves ved at man helst ikke skal vite mer enn absolutt nødvendig, litt som svensk sexundervisning; "inn Og når jeg trekker inn den av og til overgripende forstanderen er det paradokset om det er han som skal være den som gir kristen ungdom innføring i sexuallivet?

Altså, fornektelsen av det sexuelle går så langt i kirkekretser at ungdom kan komme til å møte lommemenn aldeles uforberedt om ikke noen gir dem meningsfyllt informasjon på ordentlig måte.

Det handler om ansvaret for de unges oppdragelse å også fortelle dem om kjærligheten og voksenlivets utfordringer på bred front, og ikke bare hvordan de skal gå skole, forsørge seg og lage en ungeflokk uten å vite hva som gjør at de plutselig sitter der med flere barn enn de kan forsørge. Det er en dobbeltmoralsk mismatch i den kristne holdning til sex jeg ønsker å påpeke. Det har ingenting med kristendom å gjøre, men hvordan man forholder seg til virkeligheten å gjøre.

Som skrevet over så kan man ha sex som noe fysisk og psykisk, hvor man noen ganger opplever det som mer mot den fysiske siden og andre ganger mer mot det følelsesmessige. Det er ikke slik at hver eneste gang så er det like åndelig og dypt, preget av et sjelelig møte mellom to mennesker som fullbyrder sin kjærlighet. Var det ikke slik hadde vi ikke slike diskusjoner.

Jeg mener at disse ting har med alminnelig bluferdighet og alminnelig adferd å gjøre - helt uavhengig av religion og livssyn. Naturlover tar ikke særlig hensyn til slike ting som tro.

Vi har ikke lover mot blotting og åpenlys seksuell adferd fordi vi er en kristen nasjon av tradisjon. Gjennomsekulære nasjoner har lignende lover. Mens i varme fattige land så går de puppene i fri dressur og trolig uten varige skader på de stakkars barn som vokser opp med en mor som viser fremt alt til alle.

Her oppe i det frossne nord er vi mer bluferdige og har på 14 lag med klær slik at på de mest kalde dager stikker bare nesetippen frem. Når vi først ser en damelegg ut på våren så har vi laget ett eget ord for de følelsene som bobler frem.

Hva som dekkes av bluferdighet er en variabel størrelse. I USA hører jeg det mange steder er ett anstøt mot bluferdigheten å gi barnet sitt pupp slik at andre ser det. Der ett barn ser mat, enkelte mennesker ser en mor som gir barnet sitt mat, ser andre en seksuell kroppsdel som vises frem i all offentlighet uten hensyn til de sarte 40 årige mennene som blir tvunget til å se slik umoral.

Er det noen som virkelig har grunn til å ha heit dampende og erotisk sex, så er det vi kristne. Ikke bare er den en gave fra Skaperen, men som kristne  ser vi jo at menn og kvinner er som skapt for hverandre, og til å kunne yte hverandre stor glede også fysisk. At man ikke slarver med naboene om hva man gjør på soverommet, eller ellers i huset behøver slett ikke bety at man har et dårlig sexliv. Og noe vil i hvertfall jeg kun dele med en, og ikke 20 andre. Man kan faktisk snakke utrolig mye om sex uten å gå i detaljer om hva man gjør.

For å si det sånn: Verre er det ikke. Det sendes ting på nrk og andre kanaler jeg ikke orker å se fordi det går over noen av mine personlige grenser. Men det betyr ikke at min annerledes neste ikke kan ha utbytte av det fordi de har andre personlige grenser enn meg. Man kan ikke sette en grense som skal gjelde for alle.

Og spesielt når det kommer til sex, så er vi like individuelle både på det fysiske og det psykiske som vi er på feks hva vi liker å spise. Uten at jeg forøvrig ønsker å sammenlikne mat og sex.

Det var bare for å påpeke hvor forskjellige vi faktisk er. Dette var akkurat kommentaren jeg trengte for å gi en varm anbefaling om å lese Jarle Haugland sitt innlegg idag på VD om "Du kan bare slå av"-egoismen.

Forøvrig tolker jeg kommentaren dithen at man bør helst ikke være samfunnsengasjert, men istedet gjøre det som strutser er kjent for å gjøre. Ofte så er det dette med at folk synes det er pinlig å snakke om detaljer som gir et dårlig og utilfredsstillende sex-liv for mange.

Helt frem til nyere tid har sex stort sett foregått på mannens prinsipper. Kvinner er mer sammensatte når det kommer til sex, og fungerer ikke helt på samme måten som mannen rent fysisk generelt sett. Mange kvinner kvier seg også for å si ifra, ta opp og snakke om ting. Mens mannen kanskje tror at hun også har det fint, ettersom han selv har det fint. Og så er man plutselig fastlåst i et spor det er vanskelig å komme ut av. Når man hører om andel damer som faktisk en eller flere ganger i løpet av livet har faket en orgasme, så sier det svært mye om at vi trenger enda mer åpenhet, og at vi trenger enda mer fokus på kommunikasjon og de rent tekniske detaljer tingene.

I mine øyne er trekant bare en god begynnelse på noe vi burde hatt på bordet for lenge siden. Personlig skulle jeg ønske jeg hadde fått den kunnskapen som Trekant serverer den gangen jeg var Ikke fordi jeg skulle ha testet ut allverdens, debutert noe tidligere, eller noe slikt.

Men kunnskap er makt, også kunnskap om de tingene man skjønner at ikke er i den gata man selv tiltrekkes av. Og kunnskap om sex, hvordan kroppen fungerer, avmystifisering slik at det ikke lenger blir så pinlig pinlighet fører ofte til taushet og ikke-kommunikasjon , osv, er på høy tid å få ut blant folk.

Spesielt dem som ønsker det. For det er faktisk et fritt valg hva vi velger å se på tv, lese om, høre på radioen, søke på internett, osv. Det ville til og med bli dårlig radio.

Men når folk først vet hva sex og samliv dreier seg om, er tiden inne for en grundig drøfting av seksuallivets følelsesmessige og moralske aspekter.

Alle normale ungdommer er fullstendig klar over dette og tumler med slike spørsmål. De bør få bedre og mer relevant støtte enn en proteststorm hver gang noen prøver å formidle åpen og redelig kunnskap.

Hva med "hvis jeg ikke liker det, så skal ingen få se det"- egoismen? P Må innrømme at jeg ekstremt sjelden ser på nrk ser utrolig lite på tv i det store og det hele. Noe som jo fører til at når jeg ser på tv, så velger jeg det som jeg føler gir meg noe. Hva som gir andre noe, må jo være opp til dem: Det er nok av programmer å velge i på tv for de aller fleste av oss.

Jeg noterer meg at noen av de samme debattantene dukker opp her også med sine usaklige og fordomsfulle kommentarer og slengbemerkninger. Det er ikke bryet verdt å forsøke å forklare at disse oppfatningene ikke stemmer, så jeg velger å la det ligge. Men dog en liten replikk: Det har ingen ting med moralisme, snerpethet osv å gjøre. Jeg har selvfølgelig ikke noe i mot opplysning, men derfra til å bruke unge mennesker på en så kynisk måte slik NRK gjør det er noe helt annet..

Et program som kun fremsetter en måte som den eneste riktige, er jo ikke bra for noen. Skal man ha et prgram som går på etikk og moral rundt dette med sex, så bør man jo dra frem alle aspekter, og også se på de positive og negative sidene med alt. Et konkret valg passer jo aldri for alle: Ikke bare er den en gave fra Skaperen, men som kristne. Du sier menn og kvinner er "skapt for hverandre".

Hva med homofile da Herdis, de kan også ha "dampende og erotisk sex" og se det som en gave fra den Gud de tror på. Er du enig i det? Det er jo flott at du tenker slik: Og dette med å verne om sin seksualitet er noe alle bør gjøre. Og noe vi bør prente inn i våre ungdommer at er en viktig ting.

At deres seksualitet kun er deres egen, og at de selv må sette de grenser som er viktige for dem. Men for å verne om sin seksualitet og gi alle den samme retten, så kan man ikke bryte seksualiteten til noen ned ved å rakke ned på den. En kvinnes seksualitet er akkurat like god og verdifull som en annerledes kvinnes seksualitet. Jeg tror spesielt at vi kvinner trenger å føle og godta at vi eier vår egen seksualitet. Og at den aldri skal foregå på noen andre sine prinsipper.

Enten det er mannen vi er gift med sine prisipper, våre venner sine forsøk på påvirkning, eller våre foreldre som "forventer" at vi skal bli som dem.

Seksualiteten er noe av det mest intime hos oss alle sammen. Og nettopp derfor er vi veldig sårbare og trenger å føle oss trygge. Og kunnskap gir trygghet. Dette var akkurat kommentaren jeg trengte for å gi en varm anbefaling om å lese Jarle Haugland sitt innlegg idag på VD om. Du mener "alle må mene det samme som meg eller så er de egoister, for jeg forventer at alle retter seg etter MEG"!

Landets muslimer hatt slik påvirkning på menn i Norge at de får norkse kvinner til å begynne å kle seg i svarte tildekte klær. Og mannen gjøre som han vil? For det er jo slik det er. Muslimske menn kan jo meget godt sørge for å få ei stripperske til byen og arangere strippeshow, men sørg godt for at kona er godt tildekt med svart spøkelseskladd klær. Sånn dere Normenn lengter etter? Eller hva tenkte du med at de skulle ha påvirkning. For det er jo kun kvinner de knebler og setter krav til.

Det beste du kan gjøre er å ringe legen din og fortelle om problemet ditt, da kan han skrive ut en resept til deg på en krem du skal smøre på i litt over en måneds tid. Du kan også få en krem reseptfritt på apoteket som inneholder litt kortison som skal hjelpe, men jeg tror det er lurest å bare ta en snakk med legen din, slik at du får en krem som hjelper skikkelig.

Det du da gjør er at du smører på denne kremen hver dag etter å ha vasket deg og huden vil etterhvert utvide seg. Jeg har hatt sex regelmessig i et par år nå. Jeg føler jeg har god seksuell erfaring, men har lyst å prøve noe nytt. Jeg har drømt om trekant, men jeg er litt usikkert på hvordan jeg skal gå frem for å spørre jentene. Har du noen tips? Det er et veldig vrient spørsmål.. Det kommer jo helt an på hvem du skal spørre, og om de jentene tenner på å ha sex med både en annen jente og en gutt samtidig.

Det er nok ikke det letteste å få med ei dame på, men om du skal spørre ei jente, så velg noen du vet takler å få det spørsmålet uten å bli fornærmet. Om du først har fått med deg ei jente så kan jo dere finne ut sammen hvem den andre er Jeg er gift og har tre unger. Sexlivet vårt er totalt fraværende, det samme kan en si om ømhet og kjærlighet. Jeg strever med å se fremtiden. Gjør alt jeg kan for å holde liv i forholdet, står på i hjemmet og med ungene, masserer henne og snakker med henne, men nei.

Helt dødt, og kun tre ganger på syv år har hun tatt første skritt til litt kos. Har du tips, hvis ikke så går jeg trasige år i møte Det er lett å falle inn i den sirkelen når man er i et forhold over lengre tid, det er barn og andre krevende ting. MEN, jeg synes ikke det er noen unnskyldning! Et bra forhold er avhengig av at man har regelmessig bra sex ellers så dør forholdet ut, enkelt og greit. Hvem liker vel ikke å ha sex? Og når man er i et forhold så må man jobbe for at det skal funke, også i senga.

Det handler om å gi og ta der og, noe kona di faktisk burde forstå om hun setter seg inn i din situasjon. Ta det opp med henne, at du er en mann med behov og at det ikke finnes noe bedre enn å være intim sammen med henne. Sett av tid kun for dere, pynt dere for hverandre, dra ut å spis en god middag med litt godt drikke, få hverdagen på avstand og kom inn i en god rutine.

Når kjæresten min suger meg og jeg kommer i munnen hennes, kommer det ganske mye sperm ut. Som regel svelger hun, men jeg vil helst holde meg langt unna mitt eget sperm.

Det er digg at hun suger meg, men hva skal jeg gjøre når hun vil kysse meg etterpå? Bare si til henne at du elsker når hun suger deg, men ikke vil kjenne smaken av din egen sperm. Jeg har ihvertfall forståelse for det og det er jo ikke værre enn å bare ta noen slurker med vann etterpå så er smaken borte.

Så det kan du jo anbefale, eller bare sørge for at et glass med vann er tilgjengelig, det er jo uansett godt etter en «treningsøkt» Hei, jeg og kjæresten min har det helt supert når vi er sammen, men det er ikke så ofte nå for tiden. Vi har alltid hatt et avstandsforhold, men nå har han flyttet enda lenger unna.

Sånn kommer det i hvertfall til å være et år til. Vi er enige om at vi skal få det til å funke. Avstanden tærer på forholdet, men når vi ses veier det opp for de lange periodene fra hverandre. Men nå er jo det cirka én gang hver andre måned, så sexlivet skranter litt. Vi har snakket om telefonsex for å holde det litt mer ved like, men er usikker på hvordan vi går frem.

Telefonsex er en veldig bra måte å ha kontakt med kjæresten hvis dere bor langt borte fra hverandre. Du kan starte med å sende han en melding der du forteller at du har lyst på han og hva du ville gjort med ham om dere var sammen. Beskriv hva du gjør med deg selv, hvor du tar på deg og hvordan det føles.

Du kan jo sende han noen MMS også, om du vil det. Når du først begynner, så føles det naturlig siden dere er to om det. Om dere ringer hverandre, så gjør dere bare det samme som dere hadde skrevet på meldinger. Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.

des Side3s sexekspert Ann Mari gir råd og tips du faktisk kan bruke. litt flau hver gang jeg ser henne, fordi jeg så hennes naken den ene gangen. . Jeg har drømt om trekant, men jeg er litt usikkert på hvordan jeg skal gå frem. lara flynn boyle naken sex scene i trekant scandalplanetcom | den beste gratis samling av vintage sex og retro porno på nettet i dag. alle gratis videoer for å nyte . Home» Kultur • Sex og samliv» Sex kulere enn «Trekant» Da jeg kledde meg naken sammen med typen, merket jeg ingenting til den pinlige, påtatte.